Köksrenovering Våra hantverkare kan förverkliga er köksrenovering i Södertälje

Vi är kunniga inom såväl köksbyten som -renoveringar och hjälper er som vill förnya hemmets hjärta. Varje renovering är unik och vi finns tillgängliga och hjälper er gärna förverkliga de planer ni har kring ert önskade kök.Vi inleder alla projekt med att ta fram en ritning på det kök ni vill ha. Självklart finns vi tillgängliga för att tipsa om materialval, färger och passande inredning. När produkterna har levererats hem till er tar vi hand om nedmontering och bortforsling av den gamla inredningen.Vi kan ta hand om renovering av kök bland annat i Stockholm med omnejd, Mariefred, Södertälje, Nykvarn och Rönninge. Ni är välkomna att kontakta oss för att diskutera ett arbete!

Boka ett kostnadsfritt hembesök Vi utför er köksrenovering på ett tids- och kostnadseffektivt sätt

Vi har lång erfarenhet inom bygg och tar oss an allt från mindre projekt till nybyggnation. Eftersom vi kan erbjuda totalentreprenad behöver ni som kunder inte leta efter hantverkare från flera olika företag utan får tillgång till en och samma projektledare under hela processen. Till denne kan ni vända er med alla frågor under hela arbetet. Projektledaren säkerställer att allt löper enligt överenskomna tidsramar och har ett helhetsansvar över hela arbetet med att renovera kök i er bostad.

köksrenovering

Hembesök inom 48 timmar

Vi gör gärna hembesök där vi ser närmare på ert nuvarande kök och berättar om våra tjänster utan att ni binder upp er till något. Om ni så önskar kan vi besöka er inom 48 timmar för att gå igenom de önskemål ni har kring renoveringen.

Vi har lång erfarenhet av köksrenovering

När ni väljer att anlita oss för en renovering får ni tillgång till en och samma kontaktperson från början till slut.Vi erbjuder även totalentreprenad, vilket innebär att vi koordinerar de olika hantverkargrupperna med varandra utan att ni behöver göra någonting själva.Vi levererar alltid det vi har lovat inom givna tidsramar med stort fokus på nöjda kunder. Under många år har vi fått möjlighet att arbeta fram ett väl fungerande koncept som kan anpassas till varje enskild kund tack vare den lösningsorienterade personal vi har.Att anlita oss för en köksrenovering i Södertälje innebär att ni kan känna er trygga från början till slut.

Vad säger våra kunder? Tack för alla positiva omdömen om köksrenovering från våra kunder

När det var dags för köksrenovering letade jag länge innan jag fastnade för den här firman vilket jag aldrig ångrat. Bra bemötande rakt igenom och otroligt hjälpsamma i både stora som små frågor med otroligt stor kunskap!

Marie B. Köksrenovering Södertälje

När jag flyttade önskade jag att bygga ett helt nytt kök innan jag flyttade in. Jag fick smarta tips från hantverkarna som gör att jag idag lever i mitt drömkök!

Anders S. Helt nytt kök

Kompetent och noggrann firma. Anlitade dem för att helrenovera både ett badrum samt ett kök. Mycket nöjd med hela deras insats, så smidigt med deras totalentreprenad där de sköter all kontakt!

Peter N. Badrum och kök

Vi utför alla typer av köksrenoveringar Utbildad samt certifierad personal

Vår byggfirma i Södertälje har certifikat för våtrum, behöriga elektriker och rörmokare. Vi arbetar ständigt med vidareutbildning av vår personal och lägger stor vikt vid yrkesskicklighet.En renovering av kök kräver personal med många olika spetskunskaper och behörigheter. Hos oss kan vi garantera att alla har rätt kompetens och är auktoriserade fackmän.Köksrenovering är en omfattande renovering och det är viktigt att allt blir utfört på ett korrekt sätt för att man skall undvika framtida problem, såsom exempelvis vattenskador. Med personal som har certifieringar från bland annat Byggkeramikrådet och Elsäkerhetsverket kan ni som kunder känna er säkra på att allt utförs enligt rådande branschstandard.