Badrumsrenovering

Anlita kvalificerade hantverkare för din badrumsrenovering i Södertälje

Anlita kvalificerade hantverkare för din badrumsrenovering i Södertälje

Du kan vända dig till oss om du behöver hjälp med att bygga badrum. Vi är ett väletablerat och kvalificerat byggföretag som arbetar utifrån dina preferenser och behov från början till slutresultat. Vi samarbetar även med hantverkare inom andra yrkesgrupper när det behövs.Oavsett om du vill renovera hela eller delar av badrummet kan du vända dig till oss. Arbetet inleds med att du får uttrycka dina behov och preferenser, vartefter vi kommer till dig på besök. I samråd med dig väljer vi material och produkter som kan realisera dina önskemål.Vi erbjuder utför tjänster hos såväl privatpersoner som fastighetsägare och företag i Södertälje, men också i närliggande områden som Gnesta och Mariefred.

Begär Offert

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi erbjuder helhetslösningar för renovering av ditt badrum

Vi har lång erfarenhet av att renovera olika typer av badrum och kan både ta på oss helhetsuppdrag och mindre renoveringar.Genom att anlita oss behöver du inte själv anlita andra hantverkare. Vi har ett stort kontaktnät som vi kan ta hjälp av.Vi har tagit fram en process i fem steg som gör att du kan följa oss genom hela processen. Utöver det har du en kontaktperson under hela bygget. Denna person utför hela arbetet tillsammans med en projektledare och utvalda personer från relevanta yrkesgrupper.Utifrån fem stegs-processen säkerställer projektledaren att din badrumsrenovering i Södertälje blir färdig enligt den uppsatta tidsramen.

Vi är väl medvetna om att du som kund gärna vill få in en offert snabbt. För att du snabbt ska få svar på alla dina funderingar kan vi boka in ett hembesök redan inom 48 timmar.

Vi erbjuder helhetslösningar för renovering av ditt badrum

Vi har lång erfarenhet av att renovera olika typer av badrum och kan både ta på oss helhetsuppdrag och mindre renoveringar. Genom att anlita oss behöver du inte själv anlita andra hantverkare. Vi har ett stort kontaktnät som vi kan ta hjälp av. Vi har tagit fram en process i fem steg som gör att du kan följa oss genom hela processen. Utöver det har du en kontaktperson under hela bygget. Denna person utför hela arbetet tillsammans med en projektledare och utvalda personer från relevanta yrkesgrupper. Utifrån fem stegs-processen säkerställer projektledaren att din badrumsrenovering i Södertälje blir färdig enligt den uppsatta tidsramen.

Omdömen om badrumsrenovering

Vad säger våra kunder?

Bra bemötande och de visade intresse för det som vi behövde hjälp med. Under processen uppdaterade de oss regelbundet. Vi upplevde att företaget hjälpte oss att hålla nere kostnaderna och priset som var överenskommet var också det vi slutligen betalade. Företaget lämnade arbetsplatsen i städat skick.

Mikael A.
Bastu

Vi anlitade Nedstedt för renovering av vårt badrum och vi är mycket nöjda med resultatet. Trevligt bemötande från början till slut. Badrummet blev klart i god innan planerat slutdatum. Vi kommer definitivt kontakta företaget igen för andra projekt. De kan varmt rekommenderas!

Mirjam B.
Badrum

Kompetent och noggrann firma som levererade ett bra resultat. Anlitade dem för att helrenovera ett badrum samt ett kök i bostaden. Mycket nöjd med allt från planeringen och fram till slutresultatet.

Peter N.
Badrum och kök
Medlem i Byggnads- och Småföretagarnas Riksförbund

Hållbart och tryggt är ledorden för våra badrumsrenoveringar

Innan du skickar en förfrågan på offert på badrum är det bra att veta att vi arbetar hållbart och tryggt med badrumsrenovering.Vi är medlem i Byggnads- och Småföretagarnas Riksförbund och använder svensk arbetskraft samt kvalitetsmaterial från erkända leverantörer inom respektive byggmaterialområde.Våra medarbetare har relevant utbildning och gedigen erfarenhet inom sina arbetsområden. Samtliga hantverkare innehar dessutom de certifikat som krävs för att utföra en badrumsrenovering. Några exempel är certifieringar från Branschregler säker vatteninstallation, Branschregler för våtrum och Elsäkerhetsverket. Vi lämnar inget åt slumpen när vi utför arbeten i ditt hem.