Om oss Anlita ett välrenommerat byggföretag i Södertälje

Vi är en byggfirma i Södertälje med gott anseende och många nöjda kunder. När du behöver hjälp med olika typer av renoveringar i din bostad eller fastighet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Som ett mångsidigt byggföretag är vi vana att hjälpa alla slags kunder, både privatpersoner och företagskunder. Våra tjänster omfattar renoveringar, men även nybyggnation av bostadshus, mindre stugor och uterum. I trädgården kan vi stå till tjänst med markarbeten, trädgårdsanläggningar och poolbyggen. Totalentreprenad är vår styrka och en fördel när du anlitar oss är att du endast kommer att ha en kontaktperson, även om uppdraget innefattar flera arbetsområden.

Kontakta oss för en snabb offert När du kontaktar oss kommer vi på ett kostnadsfritt hembesök.

Hör av dig till oss – vi vill gärna veta mer om ditt byggprojekt och hjälpa dig att förverkliga det!

Berätta för oss om ditt uppdrag!

IMG_8868-576x1024

Micke Nedstedt

Kundansvarig
08-580 97 118
offert@byggfirmasodertalje.com

Våra medarbetare är kompetenta och engagerade

Anlita oss om du behöver hjälp med badrumsrenovering i Södertälje. Vår kompetenta personal har lång erfarenhet från branschen och ser fram emot att hjälpa dina byggdrömmar ta form. Vi levererar alltid resultat av högsta kvalitet och du kan vara säker på att din renovering eller nybyggnation kommer att bli klar inom överenskommen tid. Du kan också vara trygg med att vi har alla de certifikat och utbildningar som behövs för att utföra jobbet du har anförtrott oss. Givetvis lämnar vi full garanti på allt utfört arbete.

Totalentreprenad med en kontaktperson

Totalentreprenad är en av våra styrkor och när du ger oss ett uppdrag där flera yrkeskompetenser behövs för att utföra jobbet åtar vi oss att projektleda samarbeten utan extra kostnad. Du kommer alltid att ha kontakt med en och samma medarbetare hos oss.Totalentreprenad handlar om att underlätta projektet för dig som kund. Att ha flera olika kontakter inom företaget kräver tid och energi. Låt oss ta hand om problemlösning och presentera ett toppresultat när uppdraget är klart.

Våra samarbeten och certifieringar Vi har följande certifieringar och partnersamarbeten