Om oss

Anlita ett välrenommerat byggföretag i Södertälje

Anlita ett välrenommerat byggföretag i Södertälje

Vi är en byggfirma i Södertälje med gott anseende och många nöjda kunder. När du behöver hjälp med olika typer av renoveringar i din bostad eller fastighet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Som ett mångsidigt byggföretag är vi vana att hjälpa alla slags kunder, både privatpersoner och företagskunder. Våra tjänster omfattar renoveringar, men även nybyggnation av bostadshus, mindre stugor och uterum. I trädgården kan vi stå till tjänst med markarbeten, trädgårdsanläggningar och poolbyggen. Totalentreprenad är vår styrka och en fördel när du anlitar oss är att du endast kommer att ha en kontaktperson, även om uppdraget innefattar flera arbetsområden.

Boka Tid

Kontakta oss för en snabb offert

När du kontaktar oss kommer vi på ett kostnadsfritt hembesök.

Hör av dig till oss – vi vill gärna veta mer om ditt byggprojekt och hjälpa dig att förverkliga det!

Våra medarbetare är kompetenta och engagerade

Våra medarbetare är kompetenta och engagerade

Anlita oss om du behöver hjälp med badrumsrenovering i Södertälje. Vår kompetenta personal har lång erfarenhet från branschen och ser fram emot att hjälpa dina byggdrömmar ta form. Vi levererar alltid resultat av högsta kvalitet och du kan vara säker på att din renovering eller nybyggnation kommer att bli klar inom överenskommen tid. Du kan också vara trygg med att vi har alla de certifikat och utbildningar som behövs för att utföra jobbet du har anförtrott oss. Givetvis lämnar vi full garanti på allt utfört arbete.

Begär Offert

Totalentreprenad med en kontaktperson

Vi bygger inte bara enligt önskemål, vi är också en byggfirma som bygger med hållbarhet i åtanke. Du kan se flera av våra tidigare jobb här på hemsidan. Vi lämnar även referenser om så önskas. Vi är stolta över det vi producerar och ser alltid fram emot nästa utmaning. Det spelar ingen roll om det är ett större projekt gällande nyproduktion eller en enklare renovering. Alla behandlas lika hos oss.

Vi har certifieringar och kvalificerade partnersamarbeten

Våra samarbeten och certifieringar

Begär Offert