TJänster - Allt inom bygg och renovering

Köksrenovering

Köksrenovering

Vi kan utföra er köksrenovering på entreprenad och ta hand om allt från koordinering av alla nödvändiga hantverkare till bortforsling av byggavfall. När ni enbart vill byta ut köksinredningen kan vi också hjälpa er med det.

Läs mer om köksrenovering.
Badrumsrenovering

Certifierade hantverkare för arbeten i våtrum

Badrumsrenovering

Vi genomför gärna din badrumsrenovering och är noga med att hantverkare med rätt behörighet utför de olika delmomenten av arbetet.

Läs mer om badrumsrenovering.
Takläggning

Takläggning

Vi har en lång erfarenhet av att utföra takläggning och arbetar med såväl tegel, plåt som papp. Våra takläggare kan både hjälpa till vid nybyggnationer och när en renovering eller omläggning av det befintliga taket är nödvändig.

Läs mer om takläggning.

Gratis Hembesök

Vi vill jättegärna veta mer om ditt projekt!

Omdömen från tidigare byggprojekt

Vad säger våra kunder?

Bra bemötande från första kontakt. Under byggprocessen höll företaget kontakt och uppdaterade oss. Vi upplevde att företaget hjälpte oss att hålla nere kostnaderna och det pris som var överenskommet i offerten var också det vi slutligen betalade. Företaget lämnade arbetsplatsen städad och fin.

Mikael A.
Renovering badrum och bastu

Jag rekommenderar varmt alla att anlita de duktiga hantverkarna på Nedstedt Byggtjänst! Vi fick ett bra bemötande från början till slut och resultatet blev precis som vi hade önskat oss!

Marie B.
Köksrenovering

Vi är mycket nöjda med den här firman. De hjälpte oss att renovera taket efter att det företag som vi anlitat från början inte visade sig hålla måttet. De påbörjade arbetet med kort varsel och städade undan ordentligt efter utfört jobb.

Björn Hasselgren Bromma
Takläggning
Vi innehar nödvändiga försäkringar, certifikat och väljer alltid kvalitativa leverantörer.

Ett företag som är fullt försäkrat och innehar F-skattesedel