Takläggning

Ta hjälp av väletablerade takläggare i Södertälje

Ta hjälp av väletablerade takläggare i Södertälje

Vi har lång erfarenhet av att anlitas för takläggning. Till oss vänder sig kunder som söker en seriös aktör som kan lägga tak på ett kvalitativt och prisvärt sätt. Som ett företag som åtar sig uppdrag på entreprenad samarbetar vi med välrenommerade fackmän.Vår firma förespråkar en tydlig kommunikation och dialog med kunden. När du tar hjälp av oss så finns våra kunniga projektledare med dig hela vägen från idéstadiet till den slutgiltiga besiktningen av ditt nya tak. Vi koordinerar arbetet och ser till att det framskrider på ett smidigt sätt.Vi är verksamma i Järna och arbetar ofta i Södertälje, Gnesta och Mariefred. Våra medarbetare är mobila och anlitas även av kunder andra delar av Sörmland.

Begär Offert

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi besöker dig för att diskutera dina behov av takläggning

För oss är det viktigt att vara lyhörd inför dina behov. När du tar kontakt med vår byggfirma för en takläggning eller annan renovering börjar vi alltid med att se över dina förväntningar. Vi har en lång erfarenhet att hjälpa kunder att realisera små som stora arbeten, och vid ett första förbehållsfritt hembesök kan vi se över ditt projekt och ta fram ett komplett underlag till en offert.

Vi är väl medvetna om att du som kund gärna vill få in en offert snabbt. För att du snabbt ska få svar på alla dina funderingar kan vi boka in ett hembesök redan inom 48 timmar. Under konsultationen ser vi över förutsättningarna för din takläggning och kommer med råd inför ditt projekt.

Vi tar hand om din takläggning på ett fackmannamässigt sätt

Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet av att lägga tak på totalentreprenad. När du tar hjälp av oss kan vi ta hand om hela arbetsprocessen.Vi är noga med att kvalitetssäkra alla steg och när vi tar hjälp av samarbetspartners vänder vi oss till lokala sådana.För oss är det självklart att arbeta med kvalitativa material i alla led. Vi bistår gärna med råd vi materialval och våra medarbetare lägger såväl tegel- som plåt- och shingeltak. Självklart är vi även noga med att underarbetet blir utfört på rätt sätt.Våra takläggare i Södertälje kan även erbjuda bra garantier och ett tak som håller länge.

Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om takläggning

Vad säger våra kunder?

Jag har enbart positiva erfarenheter av Nedstedts Byggtjänst. Hantverkarna var tillmötesgående och de utlovade att jag skulle få taket omlagt på fackmannamässigt sätt, vilket jag också fick. Jag kan tänka mig att anlita företaget igen.

Inga Ejvor G.
Omläggning av tak

Vi är mycket nöjda med den här firman. De hjälpte oss att renovera taket efter att det företag som vi anlitat från början inte visade sig hålla måttet. De påbörjade arbetet med kort varsel och städade undan ordentligt efter utfört jobb.

Johan K.
Takrenovering

När vi byggde ut vårt hus hjälpte Nedstedt Byggtjänst till med hela projektet . De gav oss ett mycket trevligt bemötande och de höll tidsplanen. Vi är mer än nöjda med slutresultatet!

Jenny P.
Utbyggnad av hus
Vi värnar om din och våra medarbetares trygghet

En certifierad firma som tänker på säkerheten vid takläggning

Som en seriös firma innehar vi trygghets- och entreprenadförsäkringar hos Länsförsäkringar. Vi kombinerar säkerhet och kvalitet med en bra kostnad för att byta tak. Vi är även medlemmar i Byggnads och Småföretagarnas Riksförbund och vi finns med i ID06 för en tryggare arbetsplats med behörig personal.Om du behöver hjälp med andra tjänster i samband med din takläggning kan det vara bra att veta att vi är behöriga för el- och våtrumsarbeten och arbetar i enlighet med de riktlinjer som Säker Vatten ställt upp. Vi innehar även F-skattesedel, och som privatperson kan du nyttja ditt ROT-avdrag när du väljer oss.