Köksrenovering

Våra hantverkare kan förverkliga er köksrenovering i Södertälje

Våra hantverkare kan förverkliga er köksrenovering i Södertälje

Vi är kunniga inom såväl köksbyten som -renoveringar och hjälper er som vill förnya hemmets hjärta. Varje renovering är unik och vi finns tillgängliga och hjälper er gärna förverkliga de planer ni har kring ert önskade kök.Vi inleder alla projekt med att ta fram en ritning på det kök ni vill ha. Självklart finns vi tillgängliga för att tipsa om materialval, färger och passande inredning. När produkterna har levererats hem till er tar vi hand om nedmontering och bortforsling av den gamla inredningen.Vi kan ta hand om renovering av kök bland annat i Stockholm med omnejd, Mariefred, Södertälje, Nykvarn och Rönninge. Ni är välkomna att kontakta oss för att diskutera ett arbete!

Begär Offert

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi utför er köksrenovering på ett tids- och kostnadseffektivt sätt

Vi har lång erfarenhet inom bygg och tar oss an allt från mindre projekt till nybyggnation. Eftersom vi kan erbjuda totalentreprenad behöver ni som kunder inte leta efter hantverkare från flera olika företag utan får tillgång till en och samma projektledare under hela processen. Till denne kan ni vända er med alla frågor under hela arbetet. Projektledaren säkerställer att allt löper enligt överenskomna tidsramar och har ett helhetsansvar över hela arbetet med att renovera kök i er bostad.

Vi gör gärna hembesök där vi ser närmare på ert nuvarande kök och berättar om våra tjänster utan att ni binder upp er till något. Om ni så önskar kan vi besöka er inom 48 timmar för att gå igenom de önskemål ni har kring renoveringen.

Vi har lång erfarenhet av köksrenovering

Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet av att lägga tak på totalentreprenad. När du tar hjälp av oss kan vi ta hand om hela arbetsprocessen.Vi är noga med att kvalitetssäkra alla steg och när vi tar hjälp av samarbetspartners vänder vi oss till lokala sådana.För oss är det självklart att arbeta med kvalitativa material i alla led. Vi bistår gärna med råd vi materialval och våra medarbetare lägger såväl tegel- som plåt- och shingeltak. Självklart är vi även noga med att underarbetet blir utfört på rätt sätt.Våra takläggare i Södertälje kan även erbjuda bra garantier och ett tak som håller länge.

Tack för alla positiva omdömen om köksrenovering från våra kunder

Vad säger våra kunder?

När det var dags för köksrenovering letade jag länge innan jag fastnade för den här firman vilket jag aldrig ångrat. Bra bemötande rakt igenom och otroligt hjälpsamma i både stora som små frågor med otroligt stor kunskap!

Marie B.
Köksrenovering Södertälje

När jag flyttade önskade jag att bygga ett helt nytt kök innan jag flyttade in. Jag fick smarta tips från hantverkarna som gör att jag idag lever i mitt drömkök!

Anders S.
Helt nytt kök

Kompetent och noggrann firma. Anlitade dem för att helrenovera både ett badrum samt ett kök. Mycket nöjd med hela deras insats, så smidigt med deras totalentreprenad där de sköter all kontakt!

Peter N.
Badrum och kök
Utbildad samt certifierad personal

Vi utför alla typer av köksrenoveringar

Vår byggfirma i Södertälje har certifikat för våtrum, behöriga elektriker och rörmokare. Vi arbetar ständigt med vidareutbildning av vår personal och lägger stor vikt vid yrkesskicklighet.En renovering av kök kräver personal med många olika spetskunskaper och behörigheter. Hos oss kan vi garantera att alla har rätt kompetens och är auktoriserade fackmän.Köksrenovering är en omfattande renovering och det är viktigt att allt blir utfört på ett korrekt sätt för att man skall undvika framtida problem, såsom exempelvis vattenskador. Med personal som har certifieringar från bland annat Byggkeramikrådet och Elsäkerhetsverket kan ni som kunder känna er säkra på att allt utförs enligt rådande branschstandard.