Kostnad renovering i Södertalje

Kostnadsfri offert för renovering

Vi lämnar snabbt prisförslag för din renovering i Södertalje

Om du ska renovera ditt badrum eller planerar andra renoveringar av din bostad är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi är ett välrenommerat byggföretag med VVS-kompetens som mer än gärna står till tjänst när du behöver hjälp med renovering av allt från badrum, kök till omläggning av tak och övriga takarbeten.

Boka ett kostnadsfritt möte!
+
=
Anlita kvalificerade hantverkare för din badrumsrenovering i Södertälje

Anlita kvalificerade hantverkare för din badrumsrenovering i Södertälje

När du ska renovera ditt badrum eller kök är det viktigt att ta reda på hur mycket kostnader för din renovering av bostaden kommer att landa på. Ett bra pris är ofta avgörande när du gör ditt val av leverantör. När du får en kostnadsfri offert från oss kan du vara säker på att du får ett prisvärt förslag och en felfri leverans av ditt renoveringsprojekt. Tänk även på att du som privatperson har rätt att använda dig av ditt rotavdrag, som vi givetvis hjälper dig med. I samband med prisförslaget lägger vi också gemensamt upp en tidsram som passar dig. Sedan står våra duktiga hantverkare redo att påbörja renoveringen av ditt badrum eller kök.

Boka Tid

Renoveringar som Byggfirma Södertälje utfört

Letar du efter mer inspiration?

Vi vill tacka alla våra kunder för positiva omdömen.

Nöjda kunder som anlitat Byggfirma Södertälje

Trevligt gäng som kom och renoverade vårt badrum, som nu är i toppskick. De städade också efter sig och lämnade inte kvar något skräp efter sig.

Lisa i Tyresö
Badrumstenovering

Renovering av det slitna köket i villan. Bra pris för så mycket jobb och leverans på utsatt tid. Vi kan bara rekommendera Byggfirma Södertälje varmt.

Peter och Cicci
Nytt kök

Bra pris och leverans i tid. De rev bort hela det gamla trädäcket och byggde en ny fin altan. Verkligen bra jobbat på kort tid!

Hasse Trollbäcken
Renovering av altan
Vi är certifierade för VVS- och elarbeten

Certifierade och auktoriserade för alla slags byggarbeten